SilverState Ultras

Welcome To Silver State Ultras.Forum community Penyokong Perak.
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Konvoi Perak Vs N9 ke Paroi
Thu Jul 15, 2010 6:08 pm by alexander razmi zulkarnai
Salam gang, sabtu ni 17hb julai 2010 silverstate ultas akan menganjurkan konvoi ke paroi. Minyak dan tol ditaja sepenuhnya oleh SSU. Tempah tempat anda sekarang. Hubungi najib @ doddy.Tq

Comments: 0
ROMBONGAN KE IPOH..PERAK VS JOHOR FA..22 MEI 2010
Mon May 10, 2010 9:07 pm by dody_988
MOH KITA GEGAR STADIUM IPOH
ROMBONGAN KE IPOH
PERLAWANAN : PERAK VS JOHOR FA
TARIKH : 22 MEI 2010 *Balik Hari*
BAYARAN : RM30.00 Seorang *Termasuk Tiket*.*Bayaran Deposit Sebanyak RM20 Sebelum 20 May 2010*.
CARA BAYARAN : Deposit RM20 Ke akaun CIMB Mohd Fazrul Hafiz -08160074464522-
TEMPAT BERKUMPUL: PERKARANGAN PINTU MASUK STADIUM MBPJ,KELANA JAYA
WAKTU BERKUMPUL : 1 TENGAH HARI
Hubungi: Fazrul …

Comments: 0
Hak Cipta Terpelihara
Mon Apr 26, 2010 11:20 pm by dody_988
Saya Meminta Jasa Baik rakan2 SSU untuk tidak sesuke hati meletakkan gambar/artikel/video/lagu tanpa mendapat kebenaran pihak yang berkenaan.Ini demi untuk menjaga hubugan baik SSU dengan semua pihak

p/s-klo nk ltk mtk kebenaran and kasi crdt..

Comments: 4
Welcome To Silver State Ultras Forum
Sat Apr 24, 2010 11:13 am by Admin
Selamat Datang ke Forum Silver State Ultras. Tempat berkumpulnya Silvermania@ Penyokong Pasukan Bolasepak Perak Khasnya dan Peminat bolasepak Malaysia Amnya. Untuk membolehkan anda membuat posting yang pertama,selepas pendaftaran,pastikan anda membuat pengesahan di email.Periksa inbox email anda.Semoga anda enjoy berforum disini. jika ada sebarang masaalah dan pertanyaan. Sila hubungi …

Comments: 0
Latest topics
» i`m newbie here....
Tue Feb 21, 2012 11:46 pm by zackkeicar

» T-shirt limited edition silver state ultras
Tue Nov 01, 2011 1:16 pm by fahmi26

» peminat setia perak
Sat Apr 30, 2011 3:06 am by hazwan89

» sye silvermania juga!
Mon Apr 25, 2011 10:07 pm by hafiz amran

» Chant Perak Juara
Thu Mar 31, 2011 6:35 pm by december 1n death

» Silver State Ultras Maju Selangkah Lagi!
Thu Mar 31, 2011 6:32 pm by december 1n death

» Orang IPOH dok kat PUTRAJAYA
Thu Mar 31, 2011 6:26 pm by december 1n death

» kenalkan diri
Tue Mar 15, 2011 11:27 am by khairulazwan

» cabang silverstate ultras
Sun Feb 27, 2011 1:11 am by yasirlatiff

Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 20 on Fri Aug 23, 2013 6:01 am
Top posters
alexander razmi zulkarnai (104)
 
najibnwa (99)
 
sykrcr9 (59)
 
am_7riel (47)
 
dody_988 (43)
 
Admin (35)
 
azrul hussin (22)
 
zarif | STU (17)
 
Fazrul_Hafiz (14)
 
faiz32 (13)
 
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
September 2017
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search

Share | 
 

 Lawak Menggunakan Kulkulator

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
alexander razmi zulkarnai

avatar

Posts : 104
Join date : 2010-04-24
Age : 34
Location : cheras/kepong/kl

PostSubject: Lawak Menggunakan Kulkulator   Fri Apr 30, 2010 12:34 pm

hi
Masa belajar dulu selalu lepak kat PSZ sebab kalau boring bole kacau awek. Tapi bila tak ada mood ada orang kacau lagi boring. Satu hari masa tak ada mood ada la awek sekuliah ni kacau. Masa tu tengah buat Kalkulus (Kalau aku Lulus) jadi ada bawa kalkulator.
Sebab bengang dia kacau jadi pokcik cakap nak demo sesuatu yang menarik. Pokcik onkan kalkulator dan tekan shift 4 ke shift 8 keluar huruf "f". Lepas tu cakap kat awek tu yang f to bermakna frekuensi. Kalau kita tekan nombor 9 kita boleh dengar bunyi beep. Dia tak percaya jadi dia tekan la. Tapi dia kata tak keluar bunyipun. Pokcik suruh dia rapat ketelinga lepas tu baru tekan nombor 9. Dia pun buat dan komplen tak dapat dengar. Last sekali dia tekan pokcik pun menyampuk "Nombor yang anda dail tiada dalam perkhidmatan, terima kasih". Muka dia jadi merah dan menjadi kenangan seumur hidup pokcik sebab kena kejar dalam library. Nasib baik tak kena halau. hehe.
Back to top Go down
View user profile
najibnwa

avatar

Posts : 99
Join date : 2010-04-24
Age : 29
Location : Ipoh,Kl,Gombak

PostSubject: Re: Lawak Menggunakan Kulkulator   Fri Apr 30, 2010 3:46 pm

alexander razmi zulkarnai wrote:
hi
Masa belajar dulu selalu lepak kat PSZ sebab kalau boring bole kacau awek. Tapi bila tak ada mood ada orang kacau lagi boring. Satu hari masa tak ada mood ada la awek sekuliah ni kacau. Masa tu tengah buat Kalkulus (Kalau aku Lulus) jadi ada bawa kalkulator.
Sebab bengang dia kacau jadi pokcik cakap nak demo sesuatu yang menarik. Pokcik onkan kalkulator dan tekan shift 4 ke shift 8 keluar huruf "f". Lepas tu cakap kat awek tu yang f to bermakna frekuensi. Kalau kita tekan nombor 9 kita boleh dengar bunyi beep. Dia tak percaya jadi dia tekan la. Tapi dia kata tak keluar bunyipun. Pokcik suruh dia rapat ketelinga lepas tu baru tekan nombor 9. Dia pun buat dan komplen tak dapat dengar. Last sekali dia tekan pokcik pun menyampuk "Nombor yang anda dail tiada dalam perkhidmatan, terima kasih". Muka dia jadi merah dan menjadi kenangan seumur hidup pokcik sebab kena kejar dalam library. Nasib baik tak kena halau. hehe.


lawak2..kekkek
ni kisah ko or story org lain?
kekkkee
Back to top Go down
View user profile http://ultrasperak.blogspot.com
alexander razmi zulkarnai

avatar

Posts : 104
Join date : 2010-04-24
Age : 34
Location : cheras/kepong/kl

PostSubject: Re: Lawak Menggunakan Kulkulator   Fri Apr 30, 2010 3:49 pm

ni kisah orang lain...haha..mmg lawak..dan boleh dipraktikkan kat awek awek yang korang jumpa..hahahah cheers Basketball
Back to top Go down
View user profile
najibnwa

avatar

Posts : 99
Join date : 2010-04-24
Age : 29
Location : Ipoh,Kl,Gombak

PostSubject: Re: Lawak Menggunakan Kulkulator   Fri Apr 30, 2010 3:52 pm

alexander razmi zulkarnai wrote:
ni kisah orang lain...haha..mmg lawak..dan boleh dipraktikkan kat awek awek yang korang jumpa..hahahah cheers Basketball

dpt kasih syg ke?
or dpt pelempang?
Back to top Go down
View user profile http://ultrasperak.blogspot.com
alexander razmi zulkarnai

avatar

Posts : 104
Join date : 2010-04-24
Age : 34
Location : cheras/kepong/kl

PostSubject: Re: Lawak Menggunakan Kulkulator   Fri Apr 30, 2010 4:14 pm

dua dua hang dapat.. cheers lol!
Back to top Go down
View user profile
najibnwa

avatar

Posts : 99
Join date : 2010-04-24
Age : 29
Location : Ipoh,Kl,Gombak

PostSubject: Re: Lawak Menggunakan Kulkulator   Mon May 03, 2010 1:35 am

alexander razmi zulkarnai wrote:
dua dua hang dapat.. cheers lol!

tp aku dpt kiss la..
hehe...tq labu... cheers
Back to top Go down
View user profile http://ultrasperak.blogspot.com
alexander razmi zulkarnai

avatar

Posts : 104
Join date : 2010-04-24
Age : 34
Location : cheras/kepong/kl

PostSubject: Re: Lawak Menggunakan Kulkulator   Mon May 03, 2010 6:38 pm

najibnwa wrote:
alexander razmi zulkarnai wrote:
dua dua hang dapat.. cheers lol!

tp aku dpt kiss la..
hehe...tq labu... cheers

itu dosa aku tak mau share aa... bounce Razz Very Happy
Back to top Go down
View user profile
najibnwa

avatar

Posts : 99
Join date : 2010-04-24
Age : 29
Location : Ipoh,Kl,Gombak

PostSubject: Re: Lawak Menggunakan Kulkulator   Sun May 16, 2010 4:00 pm

alexander razmi zulkarnai wrote:
najibnwa wrote:
alexander razmi zulkarnai wrote:
dua dua hang dapat.. cheers lol!

tp aku dpt kiss la..
hehe...tq labu... cheers

itu dosa aku tak mau share aa... bounce Razz Very Happy

ele.... Mad
Back to top Go down
View user profile http://ultrasperak.blogspot.com
Juejojo Sepet

avatar

Posts : 12
Join date : 2010-04-25
Age : 34
Location : p.klang / sarawak

PostSubject: Re: Lawak Menggunakan Kulkulator   Wed May 19, 2010 2:49 am

hehe.. bgs jgk lawak tu.. bgs2.. hikhik.. trgoleng2 aku membacanya.. wahahahahhahahakakaka bounce bounce bounce
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Lawak Menggunakan Kulkulator   

Back to top Go down
 
Lawak Menggunakan Kulkulator
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SilverState Ultras :: GENERAL DISCUSSION :: Jenaka,lawak,dan kelakar-
Jump to: