SilverState Ultras

Welcome To Silver State Ultras.Forum community Penyokong Perak.
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Konvoi Perak Vs N9 ke Paroi
Thu Jul 15, 2010 6:08 pm by alexander razmi zulkarnai
Salam gang, sabtu ni 17hb julai 2010 silverstate ultas akan menganjurkan konvoi ke paroi. Minyak dan tol ditaja sepenuhnya oleh SSU. Tempah tempat anda sekarang. Hubungi najib @ doddy.Tq

Comments: 0
ROMBONGAN KE IPOH..PERAK VS JOHOR FA..22 MEI 2010
Mon May 10, 2010 9:07 pm by dody_988
MOH KITA GEGAR STADIUM IPOH
ROMBONGAN KE IPOH
PERLAWANAN : PERAK VS JOHOR FA
TARIKH : 22 MEI 2010 *Balik Hari*
BAYARAN : RM30.00 Seorang *Termasuk Tiket*.*Bayaran Deposit Sebanyak RM20 Sebelum 20 May 2010*.
CARA BAYARAN : Deposit RM20 Ke akaun CIMB Mohd Fazrul Hafiz -08160074464522-
TEMPAT BERKUMPUL: PERKARANGAN PINTU MASUK STADIUM MBPJ,KELANA JAYA
WAKTU BERKUMPUL : 1 TENGAH HARI
Hubungi: Fazrul …

Comments: 0
Hak Cipta Terpelihara
Mon Apr 26, 2010 11:20 pm by dody_988
Saya Meminta Jasa Baik rakan2 SSU untuk tidak sesuke hati meletakkan gambar/artikel/video/lagu tanpa mendapat kebenaran pihak yang berkenaan.Ini demi untuk menjaga hubugan baik SSU dengan semua pihak

p/s-klo nk ltk mtk kebenaran and kasi crdt..

Comments: 4
Welcome To Silver State Ultras Forum
Sat Apr 24, 2010 11:13 am by Admin
Selamat Datang ke Forum Silver State Ultras. Tempat berkumpulnya Silvermania@ Penyokong Pasukan Bolasepak Perak Khasnya dan Peminat bolasepak Malaysia Amnya. Untuk membolehkan anda membuat posting yang pertama,selepas pendaftaran,pastikan anda membuat pengesahan di email.Periksa inbox email anda.Semoga anda enjoy berforum disini. jika ada sebarang masaalah dan pertanyaan. Sila hubungi …

Comments: 0
Latest topics
» i`m newbie here....
Tue Feb 21, 2012 11:46 pm by zackkeicar

» T-shirt limited edition silver state ultras
Tue Nov 01, 2011 1:16 pm by fahmi26

» peminat setia perak
Sat Apr 30, 2011 3:06 am by hazwan89

» sye silvermania juga!
Mon Apr 25, 2011 10:07 pm by hafiz amran

» Chant Perak Juara
Thu Mar 31, 2011 6:35 pm by december 1n death

» Silver State Ultras Maju Selangkah Lagi!
Thu Mar 31, 2011 6:32 pm by december 1n death

» Orang IPOH dok kat PUTRAJAYA
Thu Mar 31, 2011 6:26 pm by december 1n death

» kenalkan diri
Tue Mar 15, 2011 11:27 am by khairulazwan

» cabang silverstate ultras
Sun Feb 27, 2011 1:11 am by yasirlatiff

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 20 on Fri Aug 23, 2013 6:01 am
Top posters
alexander razmi zulkarnai (104)
 
najibnwa (99)
 
sykrcr9 (59)
 
am_7riel (47)
 
dody_988 (43)
 
Admin (35)
 
azrul hussin (22)
 
zarif | STU (17)
 
Fazrul_Hafiz (14)
 
faiz32 (13)
 
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
September 2017
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search

Share | 
 

 Mei ni Pintu Perpindahan Pemain Liga M

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Fazrul_Hafiz



Posts : 14
Join date : 2010-04-25

PostSubject: Mei ni Pintu Perpindahan Pemain Liga M   Sun Apr 25, 2010 4:37 pm

sape yang korang rasa akan masuk perak blk????

Khalid???skrg nie free agent .. leh amik free???

ape2 pon aku arap perak dpt beli player yg betol2 kualiti
Back to top Go down
View user profile
najibnwa

avatar

Posts : 99
Join date : 2010-04-24
Age : 29
Location : Ipoh,Kl,Gombak

PostSubject: Re: Mei ni Pintu Perpindahan Pemain Liga M   Tue Apr 27, 2010 5:45 am

Fazrul_Hafiz wrote:
sape yang korang rasa akan masuk perak blk????

Khalid???skrg nie free agent .. leh amik free???

ape2 pon aku arap perak dpt beli player yg betol2 kualiti

khalid? OMG.... affraid
Back to top Go down
View user profile http://ultrasperak.blogspot.com
alexander razmi zulkarnai

avatar

Posts : 104
Join date : 2010-04-24
Age : 34
Location : cheras/kepong/kl

PostSubject: Re: Mei ni Pintu Perpindahan Pemain Liga M   Tue Apr 27, 2010 8:52 pm

Khalid??????? tak rela aku..... dah bukan zaman dia dah...next pls..... lol!
Back to top Go down
View user profile
najibnwa

avatar

Posts : 99
Join date : 2010-04-24
Age : 29
Location : Ipoh,Kl,Gombak

PostSubject: Re: Mei ni Pintu Perpindahan Pemain Liga M   Tue Apr 27, 2010 9:26 pm

alexander razmi zulkarnai wrote:
Khalid??????? tak rela aku..... dah bukan zaman dia dah...next pls..... lol!

yeah2....next plez....WTF?
Back to top Go down
View user profile http://ultrasperak.blogspot.com
Fazrul_Hafiz



Posts : 14
Join date : 2010-04-25

PostSubject: Re: Mei ni Pintu Perpindahan Pemain Liga M   Tue Apr 27, 2010 10:30 pm

kalo ada khalid pon no hal la ...
dia ni top scorer kot walaupon kene aku kutuk gak ..
dia kene ganding ngan jali .. jali anto je kat dia .. kompom la
Back to top Go down
View user profile
najibnwa

avatar

Posts : 99
Join date : 2010-04-24
Age : 29
Location : Ipoh,Kl,Gombak

PostSubject: Re: Mei ni Pintu Perpindahan Pemain Liga M   Tue Apr 27, 2010 11:35 pm

Fazrul_Hafiz wrote:
kalo ada khalid pon no hal la ...
dia ni top scorer kot walaupon kene aku kutuk gak ..
dia kene ganding ngan jali .. jali anto je kat dia .. kompom la

jali bgs lg bleh bwk bola..
kalid boleh ke?
Back to top Go down
View user profile http://ultrasperak.blogspot.com
am_7riel



Posts : 47
Join date : 2010-04-26

PostSubject: Re: Mei ni Pintu Perpindahan Pemain Liga M   Wed Apr 28, 2010 1:13 am

lupakan khalid,carik yg lain
Back to top Go down
View user profile http://am7riel.blogspot.com
alexander razmi zulkarnai

avatar

Posts : 104
Join date : 2010-04-24
Age : 34
Location : cheras/kepong/kl

PostSubject: Re: Mei ni Pintu Perpindahan Pemain Liga M   Wed Apr 28, 2010 2:03 am

Fazrul_Hafiz wrote:
kalo ada khalid pon no hal la ...
dia ni top scorer kot walaupon kene aku kutuk gak ..
dia kene ganding ngan jali .. jali anto je kat dia .. kompom la

khalid pemalas..tak boleh ganding dengan jali..kang bergaduh dua dua tu dalam padang..next pls./.
Back to top Go down
View user profile
najibnwa

avatar

Posts : 99
Join date : 2010-04-24
Age : 29
Location : Ipoh,Kl,Gombak

PostSubject: Re: Mei ni Pintu Perpindahan Pemain Liga M   Wed Apr 28, 2010 6:19 am

alexander razmi zulkarnai wrote:
Fazrul_Hafiz wrote:
kalo ada khalid pon no hal la ...
dia ni top scorer kot walaupon kene aku kutuk gak ..
dia kene ganding ngan jali .. jali anto je kat dia .. kompom la

khalid pemalas..tak boleh ganding dengan jali..kang bergaduh dua dua tu dalam padang..next pls./.

btol2...next plez....Arrow
mr.labu okx digandingkan dgn jali?
kakakkak sunny
aku rsa kalo dia ambik fakri saarani pun dh ok dh..
sbb aku dgr skrg dia xform ngan perlis...
perlis pun cam nk buang dia dh je...
Back to top Go down
View user profile http://ultrasperak.blogspot.com
alexander razmi zulkarnai

avatar

Posts : 104
Join date : 2010-04-24
Age : 34
Location : cheras/kepong/kl

PostSubject: Re: Mei ni Pintu Perpindahan Pemain Liga M   Wed Apr 28, 2010 6:47 am

najibnwa wrote:
alexander razmi zulkarnai wrote:
Fazrul_Hafiz wrote:
kalo ada khalid pon no hal la ...
dia ni top scorer kot walaupon kene aku kutuk gak ..
dia kene ganding ngan jali .. jali anto je kat dia .. kompom la

khalid pemalas..tak boleh ganding dengan jali..kang bergaduh dua dua tu dalam padang..next pls./.

btol2...next plez....Arrow
mr.labu okx digandingkan dgn jali?
kakakkak sunny
aku rsa kalo dia ambik fakri saarani pun dh ok dh..
sbb aku dgr skrg dia xform ngan perlis...
perlis pun cam nk buang dia dh je...

yang ni aku setuju..fakri kene balik main dengan perak balik...masa borak dengan lan aritu kat fam pun dia ada sebut nama fakri..
Back to top Go down
View user profile
Ady Putra

avatar

Posts : 9
Join date : 2010-04-24
Age : 21
Location : Kampung Bakar Bata, Beruas

PostSubject: Re: Mei ni Pintu Perpindahan Pemain Liga M   Wed Apr 28, 2010 7:29 pm

najibnwa wrote:
alexander razmi zulkarnai wrote:
Fazrul_Hafiz wrote:
kalo ada khalid pon no hal la ...
dia ni top scorer kot walaupon kene aku kutuk gak ..
dia kene ganding ngan jali .. jali anto je kat dia .. kompom la

khalid pemalas..tak boleh ganding dengan jali..kang bergaduh dua dua tu dalam padang..next pls./.

btol2...next plez....Arrow
mr.labu okx digandingkan dgn jali?
kakakkak sunny
aku rsa kalo dia ambik fakri saarani pun dh ok dh..
sbb aku dgr skrg dia xform ngan perlis...
perlis pun cam nk buang dia dh je...

kalau fakri ok jgak tuh...dpt pulak striker 3 serangkai JALI-SOPI-FAKRI memang cun...
Back to top Go down
View user profile http://www.bakarbatafc.wordpress.com
najibnwa

avatar

Posts : 99
Join date : 2010-04-24
Age : 29
Location : Ipoh,Kl,Gombak

PostSubject: Re: Mei ni Pintu Perpindahan Pemain Liga M   Thu Apr 29, 2010 2:04 am

Ady Putra wrote:
najibnwa wrote:
alexander razmi zulkarnai wrote:
Fazrul_Hafiz wrote:
kalo ada khalid pon no hal la ...
dia ni top scorer kot walaupon kene aku kutuk gak ..
dia kene ganding ngan jali .. jali anto je kat dia .. kompom la

khalid pemalas..tak boleh ganding dengan jali..kang bergaduh dua dua tu dalam padang..next pls./.

btol2...next plez....Arrow
mr.labu okx digandingkan dgn jali?
kakakkak sunny
aku rsa kalo dia ambik fakri saarani pun dh ok dh..
sbb aku dgr skrg dia xform ngan perlis...
perlis pun cam nk buang dia dh je...

kalau fakri ok jgak tuh...dpt pulak striker 3 serangkai JALI-SOPI-FAKRI memang cun...

mintak2...cam2 le...
lg bez kit...
Back to top Go down
View user profile http://ultrasperak.blogspot.com
sykrcr9

avatar

Posts : 59
Join date : 2010-04-24
Age : 22
Location : Ipoh Mali

PostSubject: Re: Mei ni Pintu Perpindahan Pemain Liga M   Fri Apr 30, 2010 2:56 pm

nh kome

Petikan KOSMO ONLINE

Khalid bintang baru taruhan T-Team

user posted image
KEHADIRAN Khalid (depan) bakal menambah sengat di barisan serangan pasukan T-Team.

PASUKAN berstatus kelab, T-Team mendapat suntikan semangat pada baki kempen Liga Malaysia musim ini apabila bakal mendapat khidmat bekas penyerang kebangsaan, Khalid Jamlus, lapor MUSTAPA LAKAWA.

Pemain kelahiran Kuala Lumpur itu yang pernah menyarung jersi Perak, Selangor dan Kelantan akan menyertai T-Team daripada pasukan Angkatan Tentera Malaysia (ATM).

Penghijrahan Khalid ke T-Team dipercayai ekoran kontroversi yang tercetus pada Januari lalu.

Dalam masa yang sama, kehadiran Khalid juga amat diperlukan T-Team untuk mengisi kekosongan di bahagian jentera serangan selepas Hairuddin Omar berhijrah ke Kelantan pada penghujung musim lalu.

Difahamkan, Khalid yang juga bekas pemain skuad Olimpik 2000 akan menandatangani perjanjian bersama T-Team dalam masa terdekat untuk kontrak sehingga penghujung musim ini.

Ini bermakna, pemain berpengalaman berusia 33 tahun itu akan beraksi dalam skuad T-Team untuk baki 13 perlawanan Liga Super musim ini.

Ketika ini, T-Team yang berada di tangga kesepuluh Liga Super bergantung harap kepada sentuhan dua penyerang, Mohd. Haris Safwan dan Abdul Hadi Yahya.

Haris, penjaring terbanyak Liga Perdana musim lalu kini telah meledak empat gol dalam kempen Liga Super sementara Hadi yang dibawa masuk dari Kuala Lumpur telah menjaringkan tiga gol.
Back to top Go down
View user profile http://amirul-syakir95.blogspot.com
najibnwa

avatar

Posts : 99
Join date : 2010-04-24
Age : 29
Location : Ipoh,Kl,Gombak

PostSubject: Re: Mei ni Pintu Perpindahan Pemain Liga M   Fri Apr 30, 2010 4:00 pm

fuhh....lega dia xmasuk perak....
What a Face
Back to top Go down
View user profile http://ultrasperak.blogspot.com
alexander razmi zulkarnai

avatar

Posts : 104
Join date : 2010-04-24
Age : 34
Location : cheras/kepong/kl

PostSubject: Re: Mei ni Pintu Perpindahan Pemain Liga M   Fri Apr 30, 2010 4:39 pm

cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers Basketball Basketball Basketball Basketball Laughing bom jocolor lol!
Back to top Go down
View user profile
dody_988

avatar

Posts : 43
Join date : 2010-04-24
Location : KL

PostSubject: Re: Mei ni Pintu Perpindahan Pemain Liga M   Fri Apr 30, 2010 10:59 pm

khalid ni msk perak pon bgs gak..bole ajor bdk2 muda 2...jgn ngajor clubbing da la..haha
Back to top Go down
View user profile
najibnwa

avatar

Posts : 99
Join date : 2010-04-24
Age : 29
Location : Ipoh,Kl,Gombak

PostSubject: Re: Mei ni Pintu Perpindahan Pemain Liga M   Mon May 03, 2010 1:40 am

dody_988 wrote:
khalid ni msk perak pon bgs gak..bole ajor bdk2 muda 2...jgn ngajor clubbing da la..haha

xde2...dia dh masuk T-team..g berambus dia..
Back to top Go down
View user profile http://ultrasperak.blogspot.com
faiz32

avatar

Posts : 13
Join date : 2010-04-25

PostSubject: Re: Mei ni Pintu Perpindahan Pemain Liga M   Tue May 11, 2010 12:34 am

najibnwa wrote:
dody_988 wrote:
khalid ni msk perak pon bgs gak..bole ajor bdk2 muda 2...jgn ngajor clubbing da la..haha

xde2...dia dh masuk T-team..g berambus dia..

Question
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ultrasperak
najibnwa

avatar

Posts : 99
Join date : 2010-04-24
Age : 29
Location : Ipoh,Kl,Gombak

PostSubject: Re: Mei ni Pintu Perpindahan Pemain Liga M   Sun May 16, 2010 3:57 pm

sape player yg baru masuk 2?
Back to top Go down
View user profile http://ultrasperak.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Mei ni Pintu Perpindahan Pemain Liga M   

Back to top Go down
 
Mei ni Pintu Perpindahan Pemain Liga M
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» is die Bundesliga better than LA LIGA
» EPL vs La Liga
» La Liga leaving GOL-TV
» FC Dallas La Liga
» Brazilian players impact in La Liga and EPL

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SilverState Ultras :: PERAK F.A :: News & Rumors-
Jump to: