SilverState Ultras

Welcome To Silver State Ultras.Forum community Penyokong Perak.
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Konvoi Perak Vs N9 ke Paroi
Thu Jul 15, 2010 6:08 pm by alexander razmi zulkarnai
Salam gang, sabtu ni 17hb julai 2010 silverstate ultas akan menganjurkan konvoi ke paroi. Minyak dan tol ditaja sepenuhnya oleh SSU. Tempah tempat anda sekarang. Hubungi najib @ doddy.Tq

Comments: 0
ROMBONGAN KE IPOH..PERAK VS JOHOR FA..22 MEI 2010
Mon May 10, 2010 9:07 pm by dody_988
MOH KITA GEGAR STADIUM IPOH
ROMBONGAN KE IPOH
PERLAWANAN : PERAK VS JOHOR FA
TARIKH : 22 MEI 2010 *Balik Hari*
BAYARAN : RM30.00 Seorang *Termasuk Tiket*.*Bayaran Deposit Sebanyak RM20 Sebelum 20 May 2010*.
CARA BAYARAN : Deposit RM20 Ke akaun CIMB Mohd Fazrul Hafiz -08160074464522-
TEMPAT BERKUMPUL: PERKARANGAN PINTU MASUK STADIUM MBPJ,KELANA JAYA
WAKTU BERKUMPUL : 1 TENGAH HARI
Hubungi: Fazrul …

Comments: 0
Hak Cipta Terpelihara
Mon Apr 26, 2010 11:20 pm by dody_988
Saya Meminta Jasa Baik rakan2 SSU untuk tidak sesuke hati meletakkan gambar/artikel/video/lagu tanpa mendapat kebenaran pihak yang berkenaan.Ini demi untuk menjaga hubugan baik SSU dengan semua pihak

p/s-klo nk ltk mtk kebenaran and kasi crdt..

Comments: 4
Welcome To Silver State Ultras Forum
Sat Apr 24, 2010 11:13 am by Admin
Selamat Datang ke Forum Silver State Ultras. Tempat berkumpulnya Silvermania@ Penyokong Pasukan Bolasepak Perak Khasnya dan Peminat bolasepak Malaysia Amnya. Untuk membolehkan anda membuat posting yang pertama,selepas pendaftaran,pastikan anda membuat pengesahan di email.Periksa inbox email anda.Semoga anda enjoy berforum disini. jika ada sebarang masaalah dan pertanyaan. Sila hubungi …

Comments: 0
Latest topics
» i`m newbie here....
Tue Feb 21, 2012 11:46 pm by zackkeicar

» T-shirt limited edition silver state ultras
Tue Nov 01, 2011 1:16 pm by fahmi26

» peminat setia perak
Sat Apr 30, 2011 3:06 am by hazwan89

» sye silvermania juga!
Mon Apr 25, 2011 10:07 pm by hafiz amran

» Chant Perak Juara
Thu Mar 31, 2011 6:35 pm by december 1n death

» Silver State Ultras Maju Selangkah Lagi!
Thu Mar 31, 2011 6:32 pm by december 1n death

» Orang IPOH dok kat PUTRAJAYA
Thu Mar 31, 2011 6:26 pm by december 1n death

» kenalkan diri
Tue Mar 15, 2011 11:27 am by khairulazwan

» cabang silverstate ultras
Sun Feb 27, 2011 1:11 am by yasirlatiff

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 20 on Fri Aug 23, 2013 6:01 am
Top posters
alexander razmi zulkarnai (104)
 
najibnwa (99)
 
sykrcr9 (59)
 
am_7riel (47)
 
dody_988 (43)
 
Admin (35)
 
azrul hussin (22)
 
zarif | STU (17)
 
Fazrul_Hafiz (14)
 
faiz32 (13)
 
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
November 2017
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
CalendarCalendar
Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search

Share | 
 

 Ribery,Benzima laggan pelacur?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
alexander razmi zulkarnai

avatar

Posts : 104
Join date : 2010-04-24
Age : 34
Location : cheras/kepong/kl

PostSubject: Ribery,Benzima laggan pelacur?   Sun Apr 25, 2010 1:45 am

PARIS: Pelacur kelas atasan yang didakwa melakukan hubungan seks dengan tiga bintang bola sepak Perancis ketika masih di bawah umur mengaku mencintai ketiga-tiga lelaki terbabit.


BENZEMA didakwa tiduri pelacur bawah usia.
Zahia Dehar, 18, berkata, beliau terkejut kerana tiga pemain terbabit mungkin dipenjara tiga tahun jika didapati bersalah melakukan seks dengan remaja bawah umur.

Zahia menegaskan, Franck Ribery, 27, Karim Benzema, 22, dan Sidney Govou, 30, melayannya dengan penuh hormat dan mereka tidak sepatutnya didakwa.


Ribery, kini beraksi untuk Bayern Munich dan dipercayai bakal dibeli Chelsea dengan harga £40 juta (RM196.9 juta) dilapor menerbangkan Zahia yang berdarah Maghribi Perancis itu ke sebuah hotel di Jerman musim bunga tahun lalu. Polis kemudian mendakwa beliau membayar Zahia £2,000 (RM9,847) untuk melakukan seks pada masa itu dan beliau turut melanggan Zahia selepas itu di Perancis.


Zahia adalah seorang daripada 18 gadis disoal-siasat polis selepas rumah pelacuran Cafe Zaman, Champs Elysee diserbu minggu lalu.


Zahia mengaku ketiga-tiga pemain membayar £2,000 (RM9,847) untuk melakukan seks dengannya.


Meskipun pelacuran dibenarkan Perancis tapi remaja bawah umur dilarang melakukannya.


Zahia yang menetap di Paris turut didakwa meraikan hari jadi ke-18 bersama Ribery, beberapa bulan selepas beliau dilanggan pemain itu.


Ketika disoal majistret, Ribery mengaku bertemu Zahia beberapa kali pada 2009.

Jika didapati bersalah, Ribery boleh dipenjara maksimum tiga tahun dan denda £40,000 (RM197,000).


“Hakim Andre Dando belum memutuskan sama ada Ribery akan dihukum.


“Beliau mengaku melakukan hubungan seks dengan Zahia tapi menafikan mengetahui beliau masih di bawah umur.


“Beliau dan dua lagi pemain berdepan masalah serius jika mereka didapati tahu Zahia masih di bawah umur ketika melanggannya,” kata sumber mahkamah Paris.


Seorang lelaki dikenali sebagai Abou daripada siri realiti Perancis turut disoal-siasat kerana didakwa menjadi orang tengah memperkenal ketiga-tiga pemain kepada Zahia.


Meskipun pendedahan baru itu dibuat media, peguam Ribery, Sophie Bottai terus menafikan anak guamnya meniduri Zahia.


“Skandal ini tidak membabitkan anak guam saya dan paling terukpun ia hanya sebahagian daripada hidup peribadinya,” katanya. Peguam Govou dan Benzema turut menafikan anak guamnya bersalah. - Agensi
affraid affraid affraid affraid Twisted Evil Shocked Twisted Evil lol!
Back to top Go down
View user profile
miyores

avatar

Posts : 9
Join date : 2010-04-26

PostSubject: Re: Ribery,Benzima laggan pelacur?   Mon Apr 26, 2010 1:07 am

ko nak langgan pelacur gak ke
Back to top Go down
View user profile
alexander razmi zulkarnai

avatar

Posts : 104
Join date : 2010-04-24
Age : 34
Location : cheras/kepong/kl

PostSubject: Re: Ribery,Benzima laggan pelacur?   Mon Apr 26, 2010 1:13 am

miyores wrote:
ko nak langgan pelacur gak ke

aku meniup buih je...haha..tapi tak sangka la ribery ni...pasal aku penah tgk gambar dia kat internet kat Tanah suci mekah dengan kengkawan dia..tak tau la dia umrah ke haji ke...dia melanggan pelacur ni plak tak sure la lepas dia peluk islam ke sebelum..yang pasti aku sdang meniup buih Sleep
Back to top Go down
View user profile
najibnwa

avatar

Posts : 99
Join date : 2010-04-24
Age : 29
Location : Ipoh,Kl,Gombak

PostSubject: Re: Ribery,Benzima laggan pelacur?   Mon Apr 26, 2010 1:28 am

alexander razmi zulkarnai wrote:
miyores wrote:
ko nak langgan pelacur gak ke

aku meniup buih je...haha..tapi tak sangka la ribery ni...pasal aku penah tgk gambar dia kat internet kat Tanah suci mekah dengan kengkawan dia..tak tau la dia umrah ke haji ke...dia melanggan pelacur ni plak tak sure la lepas dia peluk islam ke sebelum..yang pasti aku sdang meniup buih Sleep

allahualam...
Back to top Go down
View user profile http://ultrasperak.blogspot.com
azrul hussin

avatar

Posts : 22
Join date : 2010-04-26

PostSubject: Re: Ribery,Benzima laggan pelacur?   Mon Apr 26, 2010 11:10 am

hmmmm
Back to top Go down
View user profile
am_7riel



Posts : 47
Join date : 2010-04-26

PostSubject: Re: Ribery,Benzima laggan pelacur?   Tue Apr 27, 2010 12:29 am

alexander razmi zulkarnai wrote:
miyores wrote:
ko nak langgan pelacur gak ke

aku meniup buih je...haha..tapi tak sangka la ribery ni...pasal aku penah tgk gambar dia kat internet kat Tanah suci mekah dengan kengkawan dia..tak tau la dia umrah ke haji ke...dia melanggan pelacur ni plak tak sure la lepas dia peluk islam ke sebelum..yang pasti aku sdang meniup buih Sleep

btol tuh
harapnye sebelom la yer...
ribery nih islam
sebab macam labu cakap
memang die ade pegi haji
bukan umrah ye...haji,tahun lepas
dan tahun lepas gak die ade berpuasa
cuma ntah berapa ari jer die confessed
so it was shocked if he did after he converts to Islam
Back to top Go down
View user profile http://am7riel.blogspot.com
najibnwa

avatar

Posts : 99
Join date : 2010-04-24
Age : 29
Location : Ipoh,Kl,Gombak

PostSubject: Re: Ribery,Benzima laggan pelacur?   Tue Apr 27, 2010 3:08 pm

am_7riel wrote:
alexander razmi zulkarnai wrote:
miyores wrote:
ko nak langgan pelacur gak ke

aku meniup buih je...haha..tapi tak sangka la ribery ni...pasal aku penah tgk gambar dia kat internet kat Tanah suci mekah dengan kengkawan dia..tak tau la dia umrah ke haji ke...dia melanggan pelacur ni plak tak sure la lepas dia peluk islam ke sebelum..yang pasti aku sdang meniup buih Sleep

btol tuh
harapnye sebelom la yer...
ribery nih islam
sebab macam labu cakap
memang die ade pegi haji
bukan umrah ye...haji,tahun lepas
dan tahun lepas gak die ade berpuasa
cuma ntah berapa ari jer die confessed
so it was shocked if he did after he converts to Islam

allahulam...2 la sifat2 manusia...
smua manusia sbnarnya xsempurna...
Back to top Go down
View user profile http://ultrasperak.blogspot.com
am_7riel



Posts : 47
Join date : 2010-04-26

PostSubject: Re: Ribery,Benzima laggan pelacur?   Wed Apr 28, 2010 1:22 am

najibnwa wrote:
am_7riel wrote:
alexander razmi zulkarnai wrote:
miyores wrote:
ko nak langgan pelacur gak ke

aku meniup buih je...haha..tapi tak sangka la ribery ni...pasal aku penah tgk gambar dia kat internet kat Tanah suci mekah dengan kengkawan dia..tak tau la dia umrah ke haji ke...dia melanggan pelacur ni plak tak sure la lepas dia peluk islam ke sebelum..yang pasti aku sdang meniup buih Sleep

btol tuh
harapnye sebelom la yer...
ribery nih islam
sebab macam labu cakap
memang die ade pegi haji
bukan umrah ye...haji,tahun lepas
dan tahun lepas gak die ade berpuasa
cuma ntah berapa ari jer die confessed
so it was shocked if he did after he converts to Islam

allahulam...2 la sifat2 manusia...
smua manusia sbnarnya xsempurna...

btol tuh xsmpurna
tp jauhkan diri dr 3 bende
arak,zina dan membunuh
paling penting,arak
sebab arak akan mendorong zina
dan dari zina,korang akan membunuh anak yg x bersalah
atau mungkin naluri untuk membunuh ibunya sekiranya kamu xmau btanggungjwab sebaliknya meninggalkannya macam tuh aje
nih asas....
pesan aku pada yg muda di sana
Back to top Go down
View user profile http://am7riel.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Ribery,Benzima laggan pelacur?   

Back to top Go down
 
Ribery,Benzima laggan pelacur?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SilverState Ultras :: GENERAL DISCUSSION :: Chatting,Sosial,Gossip-
Jump to: